Hunde forkælelse

Nyhedsbrev - Få alle de gode nyheder om hund og kat hver måned.

* Påkrævet

Måltidskasse til hund

Din hund er noget ganske særligt. Netop derfor er det vigtigt at den får et sundt og langt liv med masser af energi og god sund, nærende mad.

Men hvad er egentlig god mad til en hund?

Det handler om dit temperament og hvad der føles rigtigt for dig. Er du for eksempel til vild natur eller er du mere til masser af kød og ingen korn?

Der findes mange forskellige meninger om, hvad en hund skal spise, nok ligeså mange meninger som, hvad et barn eller en voksen skal spise.

Derfor vil vi gerne hjælpe dig i gang på en nem måde. Med en måltidskasse, hvor du får en sammensat foder som passer til dit temperament og til din hunds sundhed.

Hunde har brug for forskellige næringsstoffer, for at få et sundt liv. Disse næringsstoffer får de gennem deres daglige mængde hundefoder.

Alle disse næringsstoffer udfører en eller flere vitale funktioner i hundens krop. Men for at processen kan få optimal virkning, skal næringsstofferne findes i den rigtige mængde og det rigtige forhold.

 

 

Det betyder at både en under- og en overforsyning med et bestemt næringsstof kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko for din hund.

Vores måltidsblandinger er sammensat, så du får en varieret kost til din hund og derved sikrer dig alle de vigtige vitaminer.

 

5060

Behovet for foder ændres gennem livet. Det er både alderen, men det er også årstiderne. Om vinteren er din hund måske mindre aktiv end den er om sommeren.

Pelsen og vægten kan også variere gennem året.

Hos Poteboxen kan du let ændre på din hunds foder, når behovet opstår.

1863