Aktiv energi måltidskassen

Fra: DKK236,00 / måned

Måltidskassen betales månedsvis forud.

Din første levering kommer senest 5 hverdage efter din bestilling. Herefter modtager du den løbende i det ønskede interval indtil du opsiger din aftale.

Mængden beregnes til ca 10 gram pr kg.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 700 Kategori:

Denne måltidskasse er til alle hunde, som er meget aktive eller jagthund. Hunde i vagttjeneste eller sportshunde yder meget og har derfor brug for et foder med forhøjet energikoncentration.

Denne måltidskasse er det perfekte foder til hunde med forhøjet energibehov, fordi det støtter op om den optimale udholdenhed & ydelse.

Foderet er skræddersyet til behovene i udvoksede hunde, som samtidig har forhøjet næringsbehov. Det kunne være sport- og arbejdshunde, men også drægtige eller diegivende hunde. Disse hunde har et markant forhøjet energibehov, men overforsyning bør undgås, idet det omvendt belaster hundekroppen.

Når du vælger din hunds alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din hund.

Vores foderblanding er sammensat af 3 forskellige slags foder fra fodersensible varianter. Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra hundens foretrukne mærker.

Hver uge er en ny blanding, men altid fra de kendte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som hunden kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Skulle din hund mod forventning ikke bryde sig om det tilsendte foder, får du pengene retur.