Måltidskasse med tørfoder

DKK236,00

Måltidskasse abonnement leveres indtil abonnementet opsiges.
Abonnementet betales månedsvis forud.
Du kan når som helst opsige, pause eller ændre i dit abonnement.
Mængden beregnes til 10 gram pr kg. Ønsker du mere, skal du vælge en større hund.
Varenummer (SKU): 100 Kategori:

Grundlaget for et langt og aktivt hundeliv er en artskorrekt og afbalanceret ernæring. Denne måltidskasse er målrettet til din hunds ernæringsbehov.
Med måltidskassen kan du tilbyde din hund afbalanceret næring til en fair pris. Det centrale er din hunds velvære og en ernæring tilpasset netop din hunds ernæringsfysiologiske behov. Kalorie- og næringsindholdet er derfor præcist afmålt til de enkelte faser i en hunds liv.

Denne måltidskasse er til alle hunde, som gerne vil have en varieret kost. Alle varianter er afbalancerede og indeholder en masse forskellige næringsstoffer der bidrager til hundens trivsel.

Når du vælger din hunds alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din hund.
Vores foderblanding er sammensat af 3 forskellige slags foder fra vores producenter.

❤️ Når du opretter dit abonnement på tørfoder, sender vi automatisk en pakke med 5-7 smagsprøver, som du skal afprøve den første uge.
Herefter vælger du selv dine favoritter, som så bliver til din måltidskasse. Hver gang vi får nyt foder hjem, sender vi dig en smagsprøve, som du godkender.
På den måde får du altid dine favoritter i måltidskasserne.

Indhold i din måltidskasse:

Du kan frit vælge alle de varianter du har lyst til. Følgende varianter kan indgå i din blanding:

Rå Natur er til alle hunde, som gerne vil have foder fra den rå natur. Dette foder består af kød og fisk fra naturen. Laks, struds, ørred, hare, okse, krondyr, sild, vildsvin, hjort, rensdyr. Hundefoder i harmoni med naturen. Din hund længes efter smagen af “det vilde”.

Slank er til alle hunde, som gerne vil have et varieret light foder. Din hund bør holde sin idealvægt – både for sundhedens og skønhedens skyld.
Voksne hunde med tendens til overvægt har brug for et foder med lavt energiindhold, men som samtidig har et indhold af mineraler, sporstoffer & vitaminer, som er højt nok til, at hunden ikke bliver underforsynet. Denne måltidskasse er sammensat af foder som indeholder mindre fedt end almindelig tørfoder og er derfor ideelt til hunde med lidt overvægt eller til vægtkontrol efter en slankekur. Derudover indeholder foderet L-carnitin, som kan øge stofskiftet og fedtforbrændingen.

Glutenfri er til alle hunde, som gerne vil have et varieret glutenfri foder. Voksne hunde og hunde med overfølsomhed overfor næring. De har en følsom fordøjelse og har derfor brug for et letfordøjeligt foder med optimal energikoncentration. Denne måltidskasse består af udsøgte ingredienser og råstoffer, som bliver skånsomt tilberedt til et velsmagende & sundt kvalitetshundefoder. Animalske produkter stammer udelukkende fra dyr af fødevarekvalitet.

Aktiv er til alle hunde, som er meget aktive eller jagthund. Hunde i vagttjeneste eller sportshunde yder meget og har derfor brug for et foder med forhøjet energikoncentration. Denne måltidskasse er det perfekte foder til hunde med forhøjet energibehov, fordi det støtter op om den optimale udholdenhed & ydelse. Foderet er skræddersyet til behovene i udvoksede hunde, som samtidig har forhøjet næringsbehov. Det kunne være sport- og arbejdshunde, men også drægtige eller diegivende hunde. Disse hunde har et markant forhøjet energibehov, men overforsyning bør undgås, idet det omvendt belaster hundekroppen.

Neutraliseret er til alle neutraliserede hunde, som gerne vil have et varieret foder. Fedtreduceret foder til alle hunde uanset race, som er overvægtige eller på grund af neutralisering har tendens til overvægt, med L-carnitin til slank muskelmasse & og godt velbefindende. Denne måltidskasse er sammensat af foder som hjælper din udvoksede hund med at opnå idealvægten og bevare den efterfølgende, uanset om din hund har tendens til overvægt på baggrund af for lidt bevægelse, genetisk betinget, eller en neutralisering. Fedtdepoter brændes af og en slank muskulatur opbygges. Indholdet af L-carnitin stimulerer stofskiftet og kan således animere fedtforbrændingen. Forholdet mellem protein, fedt, kulhydrater, vigtige vitaminer og mineraler sikrer den ideelle næringsstofsammensætning for din hund. Et højt indhold af antioxidanter fremmer det naturlige immunforsvar og yder cellebeskyttelse.

Sensitiv er til alle hunde, som er fodersensible. Sundhed, livsglæde og et langt hundeliv er særligt afhængigt af den rigtige ernæring. Hvis din hund har et følsomt mave-tarm-system og lider af foderintolerance, kan skyldes foder, som ikke er letfordøjeligt, uegnede godbidder, men også ydre omstændigheder såsom stress og miljøbelastning. Små, ernæringsfølsomme hunde har brug for en ernæring der er letfordøjeligt og som sikrer stabil tarmbevægelse. Dette foder er skræddersyet til de særlige behov, hunderacer med følsom fordøjelse har, og indeholder en næringsstofbalance, der støtter sundhed og velvære.

Hvordan starter du!

Når du har bestilt dit abonnement og udfyldt dine ønsker, skal du bare vente på din første sending, som kommer efter 1-2 hverdage.

Den første sending består af 6-8 varianter, afhængig af dine ønsker. Denne smagskasse skal du afprøve den første uge. Herefter fortæller du os, hvad din hund godt kan li.

Vi sender en opfølgningsmail, som du let kan afkrydse dine favoritter i, herefter modtager du en måltidskasse med de udvalgte varianter og ønsker efter dit bestilte tidsinterval.

Hver blanding er en ny, men altid fra de udvalgte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som hunden kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra hundens foretrukne mærker. Hver gang vi får nye varianter hjem, sender vi dig en prøve, som du godkender, før den kan indgå i din måltidskasse.