Slanke – måltidskassen

Fra: DKK236,00 / måned

Måltidskassen betales månedsvis forud.

Din første levering kommer senest 5 hverdage efter din bestilling. Herefter modtager du den løbende i det ønskede interval indtil du opsiger din aftale.

Mængden beregnes til ca 10 gram pr kg.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 300 Kategori:

Denne måltidskasse er til alle hunde, som gerne vil have et varieret light foder. Din hund bør holde sin idealvægt – både for sundhedens og skønhedens skyld.
Voksne hunde med tendens til overvægt har brug for et foder med lavt energiindhold, men som samtidig har et indhold af mineraler, sporstoffer & vitaminer, som er højt nok til, at hunden ikke bliver underforsynet.

Denne måltidskasse er sammensat af foder som indeholder mindre fedt end almindelig tørfoder og er derfor ideelt til hunde med lidt overvægt eller til vægtkontrol efter en slankekur. Derudover indeholder foderet L-carnitin, som kan øge stofskiftet og fedtforbrændingen.

Når du vælger din hunds alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din hund.
Vores foderblanding er sammensat af 3 forskellige slags foder fra light og diæt foder. Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra hundens foretrukne mærker.

Hver uge er en ny blanding, men altid fra de kendte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som hunden kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Skulle din hund mod forventning ikke bryde sig om det tilsendte foder, får du pengene retur.