Vegansk måltidskassen

Fra: DKK236,00 / måned

Måltidskassen betales månedsvis forud.

Din første levering kommer senest 5 hverdage efter din bestilling. Herefter modtager du den løbende i det ønskede interval indtil du opsiger din aftale.

Mængden beregnes til ca 10 gram pr kg.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 900 Kategori:

Denne måltidskasse er til hunde, som gerne vil have vegansk foder. Dette foder er udelukkende plantebaseret.

Måltidskassen er en blanding af 3 smagsvarianter fra Veganske leverandører af hundefoder. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige varianter.

❤️ Husk at melde tilbage, hvad din hund godt kan li eller hvad den ikke spiser, så tilpasser vi måltidskassen til din hund.

💚 Yarrah Bio Vega med baobab & kokosolie hundefoder, perfekt til hunde med normalt aktivitetsniveau. Opskriften er fri for kød og andre animalske ingredienser og produceres uden pesticider, kemiske tilsætningsstoffer og GMO’er. Således er vegetarisk foder særlig egnet til følsomme dyr med allergier eller foderintolerancer. Det afbalancerede næringsindhold med et højt indhold af værdifulde proteiner og planteekstrakter sikrer vitalitet og optimal kropstilstand hos din hund.

💚 Green Petfood VeggieDog er et sundt alternativ og garanterer et afvejet nærings- og vitalstofindhold til din udvoksede hund. Foderet er uden korn og indeholder ingen animalske råvarer, hverken kød eller andre animalske biprodukter fra den konventionelle kødproduktion.
De røde linser i foderet er en værdifuld kilde til protein. Det indeholder også mange komplekse kulhydrater, der giver dit kæledyr tilstrækkelig energi. Desuden er røde linser rige på fiber, som kan give langvarig mæthed, god fordøjelse og understøtte immunsystemet.

💚 Den kødfri variant Veggie fra Lukullus hundefoder med gulerødder, rødbeder og cikorie giver din gourmethund en særlig opskrift. I den helt specielle produktionsmetode ved koldpresningen bibeholder foderet alle indholdsstoffer og den naturlige smag af de nøje udsøgte ingredienser, og du ernærer således din hund på artskorrekt vis.

Koldpresning – hvad går det ud på?
Ved koldpresning går man anderledes til værks end i den almindelige produktion, og bruger hverken høje temperaturer eller tryk under forarbejdningen. Samtlige vigtige og nærende indholdsstoffer bibeholdes derfor næsten fuldstændigt, og din hund får dermed det fulde næringsudbytte.

💚 Vegan4dogs er en afbalanceret enkelt mad, der er skræddersyet til hundens ernæringsmæssige behov. Det indeholder let fordøjelige ris og kartofler til at give energi, ærteprotein og linser til proteinforsyning, og rapsolie, hørfrø og solsikkefrø giver fedt. Smagen afrundes med gulerødder, rødbeder og tomater, og salte, fructooligosaccharider og papaya-blade understøtter fordøjelsen. Tranebær fremmer forsuring af urinen. Forholdet mellem calcium og fosfor på 1,3: 1 er i det optimale interval. Greta er udstyret med det stabile, vegetabilske vitamin D3, der er registreret af Vegan Society. Foruden L-carnitin og taurin er Greta beriget med andre vitale vitaminer såsom B12 og mineraler. Uden soja, hvede og majs.

💚 Bubeck indeholder Kartoffelflak, ærter, pastinak, gulerødder, tomater, æble, rapsfrøolie, kokosnøddeolie, rosmarin, persille, johannesbrødgummi, brygger gær, helende jord, mineraler

💚 Vegdog indeholder komplet mad til voksne hunde – udviklet af dyrlæger.
Søde kartofler med linser, ærter, alger og blåbær VEGDOG Green Crunch er et fuldgyldig komplet foder til voksne hunde med en alternativ proteinkilde. Indeholder den daglige anbefaling af protein. Linser og ærter. Disse værdifulde proteinkilder har en optimal aminosyreprofil for hunde og styrker dermed musklerne til din firbenede ven. De tilsatte alger giver de essentielle omega 3- og 6-fedtsyrer. De giver en blød og sund pels og hud – fantastisk til lange hyggelige timer med din loyale ledsager. En rigtig superingrediens!
GREEN CRUNCH tørfoder indeholder også et tilpasset mineralpulver, der indeholder andre essentielle næringsstoffer, f.eks. Vitamin B12, taurin og carnitin forsyninger. Indeholder alle former for sunde frugter og grøntsager som f.eks. Græskar, gulerod og blåbær.

💚 Voof er en ovnbagt mad til hunde. Indeholder kartoffelflak, ærter, kikærter, søde kartofler, gulerødder, quinoa, rapsolie, nøddeolie, pastinak, æble, solsikkefrø, tangmel, brygger gær, persille, lucerne, helende jord, mineraler, vitaminer og sporstoffer.


Når du vælger din hunds alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din hund.