Aktiv ude måltidskasse

Fra: DKK179,00 / måned

Måltidskasse abonnement
Leveres en gang om måneden
Måltidskassen sendes indtil abonnementet opsiges.

Abonnementet betales månedsvis forud.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 10.700 Kategori:

Denne måltidskasse er til alle katte, som lever ude det meste af tiden. Foder til aktive, fritgående katte. Med forhøjet protein- og energiindhold, samt antioxidanter, der understøtter kroppens forsvar. For sund brusk & smidige led.

Grundlaget for et langt og aktivt katteliv er en afvejet ernæring, der passer korrekt til kattens behov. Voksne katte, som overvejende lever udendørs, har alt efter deres aktivitetsniveau i det fri og deres bevægelsesradius, et større energibehov end deres artsfæller, som kun lever indendørs. Samtidigt er fritgående katte udsat for en større skade- og infektionsrisiko, fordi de nogle gange må forsvare deres område eller søge en mage. Den frie tilværelse kan desuden påvirke kattenes led.

Denne måltidskasse styrker din fritgående kats sundhed og trivsel på en helhedsorienteret måde!

Når du vælger din kats alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din kat.

Vores foderblanding er sammensat af 2 forskellige slags foder fra foder specielt lavet til aktive katte. Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra kattenes foretrukne mærker.

Hver måned er en ny blanding, men altid fra de kendte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som katten kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Skulle din kat mod forventning ikke bryde sig om det tilsendte foder, får du pengene retur.Vægt N/A