Neutraliseret måltidskasse

Fra: DKK179,00 / måned

Måltidskasse abonnement
Leveres en gang om måneden
Måltidskassen sendes indtil abonnementet opsiges.

Abonnementet betales månedsvis forud.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 10.400 Kategori:

Denne måltidskasse er til alle neutraliserede katte, som gerne vil have en varieret kost. Foder der viser hensyn til det ændrede stofskifte og den øgede appetit hos steriliserede katte.

Steriliserede katte har også en øget risiko for at danne urinvejssygdomme, derfor indeholder foderet til neutraliserede katte DL-methionin. Dette kan reducere pHen i urinen og forhindre dannelse af blæresten.

Denne måltidskasse passer helt nøjagtigt til din neutraliserede kats specielle behov og sørger for en harmonisk næringsstof-balance, så din kat får alt hvad den behøver. Fordi din kat efter neutralisering har et mindre energibehov, er kalorieindholdet tilpasset derefter. Sådan hjælpes din kat med at holde idealvægten.

  • Kontrol af kropsvægt:
    En forhøjet proteinindhold, kombineret med L-carnitin, samt et tilpasset fedt- (12 %) og energiindhold, kan påvirke vægten positivt, hvis fodermængderne overholdes.
  • Urinsten-profylakse:
    Sunde urinveje kan styrkes ved tilføring af DL-methionin, samt et afvejet mineralstofindhold, der reducerer urin-pH-værdien. Således mindskes risikoen for urinsten.

Når du vælger din kats alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din kat.

Vores foderblanding er sammensat af 2 forskellige slags foder til neutraliserede katte. Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra kattenes foretrukne mærker.

Hver måned er en ny blanding, men altid fra de kendte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som katten kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Skulle din kat mod forventning ikke bryde sig om det tilsendte foder, får du pengene retur.Vægt N/A