Slankekasse

Fra: DKK179,00 / måned

Måltidskasse abonnement
Leveres en gang om måneden
Måltidskassen sendes indtil abonnementet opsiges.

Abonnementet betales månedsvis forud.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 10.300 Kategori:

Denne måltidskasse er til alle katte, som gerne vil have et varieret light foder. Din kat bør holde sin idealvægt – både for sundhedens og skønhedens skyld.

De fleste katte vejer mellem 3,5 og 5 kg. Tegn på vægtøgning kan enten ses direkte på katten eller mærkes, når man aer den. Rygsøjle og ribben skal kunne mærkes let. Såfremt taljemålet allerede ser ud til at være større, eller hvis kattens mave hænger, er det på høje tid at starte en diæt. Fedme kan øge risikoen for sygdomme såsom diabetes samt give hudproblemer og urin- og ledsygdomme. Mangel på motion og kastration øger risikoen for fedme.

katte, der forbruger mindre kalorier og har tendens til at blive overvægtigt på grund af nedsat aktivitet, kastrering eller andre omstændigheder. Et lavt kalorieindhold i kombination med proteiner af høj kvalitet kan opretholde mæthedsfølelsen i lang tid og dermed undgå “diætfølelsen”. En anden fordel er, at det kan hjælpe med til at opretholde en sund, mager muskelmasse.

Med denne måltidskasse får du et kattefoder til opretholdelse af kattens idealvægt. Afbalanceret tørfoder til mindre aktive eller overvægtige katte med alle næringsstoffer og med lavt kalorieindhold, taurin og L-carnitin for lettere vægtkontrol.

Når du vælger din kats alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din kat.

Vores foderblanding er sammensat af 2 forskellige slags foder fra light og diæt foder. Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra kattenes foretrukne mærker. Her kan du se hvilke producenter vi handler med:

Hver måned er en ny blanding, men altid fra de kendte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som katten kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Skulle din kat mod forventning ikke bryde sig om det tilsendte foder, får du pengene retur.Vægt N/A