Måltidskasse med tørfoder

Fra: DKK199,00 / måned

Måltidskasse abonnement leveres en gang om måneden indtil abonnementet opsiges.
Abonnementet betales månedsvis forud.
Du kan når som helst opsige, pause eller ændre i dit abonnement.

Mængden beregnes til 10 gram pr kg. Ønsker du mere, skal du vælge en større kat.

Slet alle felter

Varenummer (SKU): 10.10.10 Kategori:

Grundlaget for et langt og aktivt katteliv er en afvejet ernæring, der passer korrekt til kattens behov.

Med varieret foder understøttes din kats sundhed og trivsel på en helhedsorienteret måde.
Denne måltidskasse er til alle katte, som gerne vil have en varieret kost. Alle varianter indeholder en masse forskellige næringsstoffer der bidrager til kattens trivsel.

Når du vælger din kats alder og vægt tilpasser vi mængden så den passer til netop din kat, ud fra dine ønsker.

❤️ Når du opretter dit abonnement på tørfoder, sender vi automatisk en pakke med 5-7 smagsprøver, som du skal afprøve den første uge.
Herefter vælger du selv dine favoritter, som så bliver til din måltidskasse. Hver gang vi får nyt foder hjem, sender vi dig en smagsprøve, som du godkender.
På den måde får du altid dine favoritter i måltidskasserne.

Indhold i din måltidskasse:

Du kan frit vælge alle de varianter du har lyst til. Følgende varianter kan indgå i din blanding:

Rå Natur: er til alle katte, som gerne vil have en varieret kost fra den rå natur. Selv i dag er huskatte (som deres vilde forfædre) ægte kødædere. Denne måltidskasse indeholder foder med protein fra nogle af de dyr som lever frit i naturen, som ørred, struds, laks, vildsvin, rådyr, rensdyr, elg og rejer. Enestående proteinkilder giver din kat den valafbalancerede og naturlige ernæring, den også ville finde i naturen – vildkattens helt særlige smag!

 • Afbalanceret premium tørfoder til voksne katte
 • Ideel til følsomme dyr, naturlig opskrift reducerer risikoen for uønskede foderreaktioner

Aktiv udekat: er til alle katte, som lever ude det meste af tiden. Foder til aktive, fritgående katte. Med forhøjet protein- og energiindhold, samt antioxidanter, der understøtter kroppens forsvar. For sund brusk & smidige led. Grundlaget for et langt og aktivt katteliv er en afvejet ernæring, der passer korrekt til kattens behov. Voksne katte, som overvejende lever udendørs, har alt efter deres aktivitetsniveau i det fri og deres bevægelsesradius, et større energibehov end deres artsfæller, som kun lever indendørs. Samtidigt er fritgående katte udsat for en større skade- og infektionsrisiko, fordi de nogle gange må forsvare deres område eller søge en mage. Den frie tilværelse kan desuden påvirke kattenes led. Denne måltidskasse styrker din fritgående kats sundhed og trivsel på en helhedsorienteret måde!

Glutenfri: er til alle katte, som gerne vil have en varieret kost helt uden kornprodukter, hvilket gør dette foder letfordøjeligt og giver høj tolerance hos selv ernæringsfølsomme katte. Da kattens mad i naturen i vid udstrækning består af kød, er deres tænder, kæber og fordøjelseskanal optimalt designet til at forarbejde kød og proteiner. Kattes omsætning af proteinrig mad fra kød og animalsk fedt fungerer meget bedre og hurtigere end korn.

Sensitiv: er til alle katte med en følsom fordøjelse. Grundlaget for et langt og aktivt katteliv er en afvejet ernæring, der passer korrekt til kattens behov. Nogle katte er meget sensible og har en følsom mave-tarmkanal. Derfor har de brug for et meget letfordøjeligt tørfoder, så de får alle de vigtige næringsstoffer. Måltidskassen indeholder foder som har en animalsk proteinkilde, som er perfekt til ernæringsfølsomme katte. Mange katte reagerer sensibelt på bestemte bestanddele i ernæringen. Det kan skyldes, at kattens mave- og tarmsystem er overfølsomt, eller at katten har et svagt immunsystem. Disse katte har brug for et velafbalanceret og letfordøjeligt foder. Det lave indhold af kulhydrater nedsætter risikoen for en allergisk reaktion, så også fodersensible katte kan være glade og sunde!

Neutraliseret: er til alle neutraliserede katte, som gerne vil have en varieret kost. Foder der viser hensyn til det ændrede stofskifte og den øgede appetit hos steriliserede katte. Steriliserede katte har også en øget risiko for at danne urinvejssygdomme, derfor indeholder foderet til neutraliserede katte DL-methionin. Dette kan reducere pHen i urinen og forhindre dannelse af blæresten. Denne måltidskasse passer helt nøjagtigt til din neutraliserede kats specielle behov og sørger for en harmonisk næringsstof-balance, så din kat får alt hvad den behøver. Fordi din kat efter neutralisering har et mindre energibehov, er kalorieindholdet tilpasset derefter. Sådan hjælpes din kat med at holde idealvægten.

 • Kontrol af kropsvægt:
  En forhøjet proteinindhold, kombineret med L-carnitin, samt et tilpasset fedt- (12 %) og energiindhold, kan påvirke vægten positivt, hvis fodermængderne overholdes.
 • Urinsten-profylakse:
  Sunde urinveje kan styrkes ved tilføring af DL-methionin, samt et afvejet mineralstofindhold, der reducerer urin-pH-værdien. Således mindskes risikoen for urinsten.

Slank: er til alle katte, som gerne vil have et varieret light foder. Din kat bør holde sin idealvægt – både for sundhedens og skønhedens skyld. De fleste katte vejer mellem 3,5 og 5 kg. Tegn på vægtøgning kan enten ses direkte på katten eller mærkes, når man aer den. Rygsøjle og ribben skal kunne mærkes let. Såfremt taljemålet allerede ser ud til at være større, eller hvis kattens mave hænger, er det på høje tid at starte en diæt. Fedme kan øge risikoen for sygdomme såsom diabetes samt give hudproblemer og urin- og ledsygdomme. Mangel på motion og kastration øger risikoen for fedme. katte, der forbruger mindre kalorier og har tendens til at blive overvægtigt på grund af nedsat aktivitet, kastrering eller andre omstændigheder. Et lavt kalorieindhold i kombination med proteiner af høj kvalitet kan opretholde mæthedsfølelsen i lang tid og dermed undgå “diætfølelsen”. En anden fordel er, at det kan hjælpe med til at opretholde en sund, mager muskelmasse. Med denne måltidskasse får du et kattefoder til opretholdelse af kattens idealvægt. Afbalanceret tørfoder til mindre aktive eller overvægtige katte med alle næringsstoffer og med lavt kalorieindhold, taurin og L-carnitin for lettere vægtkontrol.

Pelspleje: er til alle katte, som gerne vil have en varieret kost som giver en flot pels med B-vitaminer, rig på omega-3 & omega-6 fedtsyrer, biotin og zink til mere skinnende pels og sundere hud. Anti-Hairball-funktionen mindsker på samme tid dannelsen af ​​hårboller i maven og hjælper med naturlig, skånsom udskillelse af slugte hår. Hos katte ser man ret hurtigt på pelsen og huden, hvis den ikke får tilstrækkeligt med vitaminer og næringsstoffer. Hvis der er ernæringsmangler, bliver pelsen mat i det. Mangel på essentielle fedtsyrer (Omega 3 & 6) kan føre til en kedelig, tør hud og er ofte ledsaget af skæl. Utilstrækkelig forsyning af visse aminosyrer kan forårsage hårtab, en forsinkelse af ny pels, kedeligt udseende samt farvetab eller misfarvning af huden.

 • Sund hud og smuk pels:
  Den særlige blanding af B-vitaminer, samt højkvalitetsolier, såsom lakse-, solsikke- og boragoolie som en naturlig kilde til omega-3 og omega-6 fedtsyrer, i kombination med biotin, kobber og zink kan give optimal hud- og pelssundhed.
 • Hårbollefunktion:
  De specifikke plantefibre fra psyllium og hørfrø kan mindske dannelsen af ​​hårboller og fremme den blide udskillelse af hår gennem fordøjelseskanalen.

Hvordan starter du!

Når du har bestilt dit abonnement og udfyldt dine ønsker, skal du bare vente på din første sending, som kommer efter 1-2 hverdage.

Den første sending består af 6-8 varianter, afhængig af dine ønsker. Denne smagskasse skal du afprøve den første uge. Herefter fortæller du os, hvad din kat godt kan li.

Vi sender en opfølgningsmail, som du let kan afkrydse dine favoritter i, herefter modtager du hver måned en måltidskasse med de udvalgte varianter og ønsker.

Hver måned er en ny blanding, men altid fra de udvalgte mærker. Det betyder at der altid er gengangere som katten kender, men også nye spændende smagsvarianter, som er med til at give en varieret mad.

Producenterne af vores foder er nøje udvalgt ud fra høj kvalitet og ud fra kattenes foretrukne mærker. Hver gang vi får nye varianter hjem, sender vi dig en prøve, som du godkender, før den kan indgå i din måltidskasse.